Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

1η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων υ/β σκοποβολής!!!



Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, διεξήχθη με επιτυχία η 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Υποβρύχιας Σκοποβολής από τον Σ.Φ.Υ.Δ.Β. Ιάσων, στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας Βόλου «Βασ. Πολύμερος». Με συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, η διοργάνωση έδειξε ότι υπάρχουν αθλητές που ενδιαφέρονται για το άθλημα, ανεξαρτήτου Πρωταθλήματος. Οι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ρίξουν σε τρεις διαφορετικούς στόχους-συμβατικών, κινούμενου και υπερόπλων κινούμενοι μέσω οριοθετημένου στίβου με στεφάνια-και έτσι να επιδείξουν τις ικανότητές τους στη σκοποβολή γενικότερα.
Νικητές αναδείχθηκαν, πρώτος ο Βαφειάδης Παναγιώτης με Picasso και Benthos, δεύτερος ο Γιαννόπουλος Γιάννης με Bleutec, τρίτος ο Διβριώτης Γιάννης με Benthos και τέταρτος ο Παρδάλης Ηλίας, επίσης με Benthos.
Οι τέσσερις πρώτοι αγωνιζόμενοι έλαβαν δώρα της εταιρείας Apnea, τον κύριο χορηγό του αγώνα. Ο Ιάσων ευχαριστεί ιδιαίτερα τον χορηγό-κατασκευαστή των στόχων «Υιοί Χρ. Βαφειάδη Ο.Ε.», που για ακόμη μία φορά στήριξε τη νέα αυτή προσπάθεια στο χώρο της Υποβρύχιας Σκοποβολής. Ακόμα, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Αυτοδυτών Βόλου(ΣΑΒ) για την πολύτιμη προσφορά τους στη διοργάνωση.
Ο Ιάσων επιφυλάσσεται για την εισαγωγή νέας κατηγορίας στο άθλημα της Υποβρύχιας Σκοποβολής στο άμεσο μέλλον!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου